Teknisk arrangement via Rejsebureau

Vores ture er booket i samarbejde med danske rejsebureauer som Penguin Travel, MyPlanet, Check Point Travel der har ekspertise omkring adventure og ekspeditioner rundt om i verden. Eksempelvis Penguin Travel har bl.a. eget kontor i Rusland og specialist i Visa behandling. Man er således dækket af pakkerejseloven og Penguin Travel er medlem af rejsegarantifonden (nr. 888). Virksomheden har eksisteret i mere end 20 år i København og er beliggende på Gammelt Mønt i København Centrum. Penguin Travel kan endvidere tilbyde de korrekte rejseforsikringer til vores fisketure som er et krav, der bliver tjekket før vi rejser.

Vi har fokus på samarbejdspartnere som også er venskabsforeninger, som ofte har detaljeret kendskab og har gode prisaftaler på de mest direkte flyvninger fra DK.

Man har således en dansk turleder med, samt et servicenetværk i DK på alle rejser i programmet medmindre andet er specifikt beskrevet under turen. Du vil således altid have et bureau som man kan kontakte samt en dansk turleder på vores guidede ture. Tager du afsted i en mindre gruppe uden guide, kan du naturligvis kontakte os løbende på din rejse såfremt du har behov for det. Kontakter vil fremgå på din rejse voucher på din rejse.

På kortere rejser arrangerer vi ophold og guider i bl.a. Europa såfremt man flyver med lavpris selskaber, dette sker naturligvis efter aftale.

Floatplane BC