Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
BROWN TROUT - ISLAND 2018 | Norsker Flyfishing

BROWN TROUT – ISLAND 2018

NORSKER tilbyder et spændende ørredfiskeri på Island i 2018. Vi har reserveret en uge i juni, hvor vi skal fiske på det Nordlige Island udelukkende efter Brown Trout. Vi har testfisket elven med god resultat og fange flotte ørreder omkring den halve meter på tørflue, nymfe samt streamer. Elven holder en flot bestand af ørreder som igennem en periode er blevet større, takket være et særdeles godt naturligt fødegrundlang i elven. Vi skal fiske i peaket på de gode uger for dette fiskeri og er således godt placeret for gode fiskeoplevelser.

Vores destination ligger i der Nordlige Island ca. 60 km fra Akureyi og på turen passerer vi smukke vandfald og får et indblik i den storslåede Islandske natur.  Vi bliver hentet i lufthavnen af vores lokale guider og bliver kørt til vores “egen ” lille Lodge, som er moderne og veludstyret med fine værelser med eget bad.

NORSKER har 26 km elv til 5 gæstende fiskere, vi har lejet valet eksklusivt i denne uge. Du kan boltre dig på km efter km elv, der er særdeles varieret i dens forløb igennem dalen. Øverst nærmest alpint fiskeri, længere nede komme pools og hurtigt vand, efterfulgt af roligere vand med dybere huller og spændende brinker, hvor man kan liste ørrederne op på små tørfluer på en klasse 4 stang som udgangspunkt! Der fanges årligt ca. 3.000 ørreder i sæsonen og elven har opgang af laks senere på sæsonen.Selve elven er levere ørred og laks til et af Islands mest berømte lakse og ørredvande igennem tiderne.

Når der er klækninger, vil du se at elven bliver levende og at ørrederne går til den! Det er er virkelig en fornøjelse og alle ørredfiskere vil opleve virkelig smukke vildfisk, i det fascinerende Islandske landskab.

Vejret er typisk 10 – 15 grader heroppe, men vi er højt mod nord, så heroppe kan vejret ændre sig hurtigt, det ved ørrederne også, derfor er der høj intensitet under klækningsperioderne heroppe. Vi fisker med udgangspunkt med en klasse 4 stang. Jeg har selv en klasse 3 med samt min syv delte klasse 5 med også. Jeg fisker med tørflue og nymfe med min klasse 4, er forholdende til det kan man prøve den lette og blæser det, er det fint at have en klasse 5 med. Du kan også fiske streamer med den femmeren, jeg så selv fisk op til omkring 3 kg, som sled sig løs under streamerfiskeri. Der er således masser af udfordringer til vores deltagere og faktisk flere spændende muligheder, da vi også fisker i sø/dens udmunding på vores beats.

Vores fire deltager fisker med Peter og den lokale guide, som transportere os ud til vores beats på elven, vi har jo 36 kilometer elv, så vi kommer ikke til at gå i hælene på hinanden, men det er fornuftigt at fiske to og to. Vi vil naturligvis hjælpe,ed at optimere jeres fiskeri og deltagere vil allerede hjemmefra have tips omkring fluer til vores tur af Peter.

Billederne du ser her er taget af Peter og Brian under 5 dages fiskeri, jeg håber du bliver inspireret! Peter er en erfaren ørredfisker, det ved medlemmer af fiskeklubben “Regnbuen” , som han selv har været med til at starte for mere end 20 år siden, han spilder ikke tiden og glæder sig til at besøge Reykjadalsá igen i 2018.

Du skal være opmærksom på, at du er nødt til at have en 4-hjulstrækker på island, den koster alene 11 – 12.000 pr uge samt at lokale guider ikke er inkluderet i prisen heroppe. Vi fisker på privat fiskevand, det meste vand på island af kvalitet er ejet og sælges af udvalgte firmaer, vi har lejet direkte. Dette har vi inkluderet i vores setup, hvor dine ekstra omkostninger er til madbudget (fælles) og eventuelle drikkevare – sodavand/øl/vin m.m. Men husk det for en god ordens skyld, når du vurderer prisen.

Du flyver også indenrigs til Akureyri i det Nordlige Island.

Pris: 16.240,- kr.

Prisen inkluderer  Transfers til og fra lufthavn fra Akureyri, ophold i Lodge – self service samt fiskekort. Lokal guide og transfer til og fra elven. Vi bor på delt dobbeltværelse med bad/toilet til værelset.

Flybillet – Cph/Akureyri – regn med 4.500,- kr. retur. Book i god tid, så bestilles via bureau.

Deltagere/kunder fra Færøerne og andre destinationer kan naturligvis også deltage.

Det er muligt at bestille enkeltværelse, men ikke til alle.

Ekstra: 1.000 kr. til fælles mad som vi sammen laver i Lodgen (aften/morgen).

Vi fisker Catch & Release med mulighed for at have en ørred dag på turen. hvor vi smager de smukke ørreder.