Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Bonefishing Cuba Cayo Coco 2018 | Norsker Flyfishing

Bonefishing Cuba Cayo Coco 2018

NORSKER gør klar til en spændende  saltvandstur i den mørke vintertid til fantastiske Cuba med sol, varme og hidsige Bonefish! Oplev denne unikke kultur inden det er for sent og mens priserne på de lokale guider er det halve i forhold til Bahamas, Florida m.fl.

Det er tid til at færdiggøre et projekt på tegnebrættet med vores nye lokale partner i Havanna . Vi har linet er spændende tur op, hvor vi skal bo i det gamle Havanna og opleve byen og de lokale strande på jagt efter en god Mojito… Vi skal også ud og cruise i en af de smukke klassiske amerikanske biler og vi har mulighed for at besøge Hemmingways hus i Havanna.

Vi skal på tur til Cayo Coco syd øst for Havanna, hvor vi skal fiske bonefish på de store flats. Vi skal fiske på et stort naturreservats område, med to fiskere i hver båd. Vi har lokale professionelle guider og vi starter dagen klokken 7 og slutter omkring 17.30. Området har et super fiskeri efter Bonefish og der er mulighed for en Grand Slam på turen, da vores Flatts også har finde bestande af Tarpon og Permit. Vi skal fiske 6 dage med option på en ekstra fiskedage (bestilles ekstra), hvis man ikke har fået nok!

Vi skal fiske alle dage i National Park, så vi vil naturligt komme tæt på et fantastisk dyreliv under vores fiskeri og ophold i området.

Turens formål er ganske enkelt at finde et fornuftigt saltvandfluefiskeri til rimelige penge som du kan fiske hver vinter i varmen….. Uden at blive ruineret!

Vi skal bo firstjernet på hotel med all inclusive i 8 dage lige direkte ned til en lækker strand, så der vil være aften underholdning på hotellet.

Øen er kendt for sine utroligt smukke strande.

 

Efter vores fiskeri tager vi tilbage til Havanna , tager et par lokale oplevelser og går ud og ser et Show, Måske Tropicana og nyder et par dage og slapper af på en af de lokale strande , inden vi stikker næsen hjem til det “kolde” Nord.

 

Du skal ikke forvente lige så gode guider som i Bahamas, men det er guider som lever at af fiskere som vi benytter. Cuba er et land med ufattelig livsglæde og vi kommer til at have en spændende tur, hvor en smule spansk ikke er at foragte….

 

Peter er med fra København på turen og planen er ca. 3 – 6 fiskere. Turen er en testtur, men jeg har allerede hørt, at vi har gode muligheder for at ramme ind i ganske mange Bonefish på denne tur! Vi er en lille gruppe, så vi eventuelt kan tilpasse/rette turen samt fiskedage i fællesskab.

Turen praktisk: Fly CPH/Havana retur, Transfer til og fra Lufthavn, transfer til fiskepladser, 4 stjernet hotel i 8 nætter all inclusive, fiskeri  5 dage  med guide og båd til rådighed pr. to fiskere Bonefishing 5 dage/mulighed for at fiske Tarpon og Permit som aftale med jeres guide efter ønske pr. båd, Ophold centralt i Havana i Casa med aircon og B & B 4 nætter ialt. Visa er inkluderet. Turen bookes via bureau der er medlem af rejsegarantifonden som en pakkerejse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Grej: Udgangspunkt til Bonefishing er en klasse 8 stang, som udgangspunkt. Hertil en klasse 10 til Permit og en klasse 10/12 til  Tarpon . Se vores NORSKER Traveller serie som er skabt til dette fiskeri. Gode hjul med masser af backing samt flueliner som kan tåle fiskeri i varmt vand.

NORSKER leverer information omkring lokale flue mønstre, pakkeliste, grej m.m. til tilmeldte deltagere.

Ekstra: Tips, forplejning i Havanna m.m. Drikkevare.

Pris: 28.950 kr. Vi er opdateret til nuværende kurs, men tager forbehold for kursændringer. Det er en stærk pris for en rejseoplevelse til Caribien!

Alle deltagere vil modtage en flueæske med udvalgte fluer til inspiration fra NORSKER som en del af pakken.

Bestil nu og oplev Cuba før amerikanerne ankommer!

Kontakt Peter på 25 39 84 04 eller mail!

Deltagende fiskere vil med fordel kunne bestille relevant fiskegrej via NORSKER til special pris efter aftale! Vi har en Cuba traveller Pakke klar bestående af  vores Amerikanske saltvands taperinger i ypperste kvalitet: 1 stk. 9´klasse 8 3-delt , 1 stk. 9`klasse 9 3-delt

Vi har afgang i November 2018

Skal du med?

Vi har stor interesse allerede for Cuba 2018 og vi har forespørgsler på par, kan man tage konen og kæresten med? Vi har lavet et specialtilbud til dette.

Vores fisketure laves i samarbejde med CPT, der er medlemmer af rejsegarantifonden.

Mangler du udstyr, så har vi udvalgte tilbud til vores deltagere fra NORSKER her!  NORSKER BLUEWATER KITS

Picture 006