Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
CUBA Zapata Bonefish & Tarpon Marts & Juli 2018 | Norsker Flyfishing

CUBA Zapata Bonefish & Tarpon Marts & Juli 2018

 

 

NORSKER er klar til afgang i starten af Marts, et perfekt tidspunkt at fiske det sydlige Cuba. Vi skal primært gå efter Bonefish og Tarpon, men vil muligvis også fange andre spændende fiskearter på vores tur.

Vi tage den første nat i Havanna eller tager direkte til vores Lodge, hvor vi næste morgen tager afsted på fiskeri med vores lokale guider. Vi har top skiff både til vores fiskeri på vores flats efter Bonefish samt fine både på jagt efter Tarpon på det lokale flod delta. Du befinder dig i National Park med mere end 2.000 fuglearter og masser af andres spændende dyrearter.

Vi har 5 dages fiskeri med en typisk fordeling på 3 dages saltvand og 2 dage i ferskvand (Tarpon). Du bestemmer selv om I vil fiske to eller en person i båden, når du booker dit ophold /fiskeri.

Efter morgenmaden, kører vi ud til vores daglige fiskepladser og har en fuld dags fiskeri med en lokal professionel guide. Du befinder dig i et område med en meget stor bestand af Tarpon op til over 100 pounds i den tunge ende, men vores fisk ligger på 5 – 20 pounds, som er både over og under vandet, når du tager vores Poppers – tarpon fluer! Når du ser de “store” Tarpon, så forstår man hvorfor det er godt at have en klasse 12 stang i båden….

 

Du ska ud på de caribiske flats og din guide spejder efter jagende Bonefish. Når han ser dem, fortæller han dig hvor fisken er og efter et stykke tid , kan du selv se fisken og så bliver det først rigtigt spændende, faktisk noget af det mest spændende fluefiskeri du kan opleve som kystfluefisker.

Vi skal besøge lokale kunst håndværkere med speciale i spændende træskære arbejder indenfor fluefiskeri lokalt og tager på tur og spiser lokal hummer en af aftenerne.

 

Selve turen er tilrettelagt, således at vi på hjemturen har 3 nætter i Old Havanna, så du også oplever denne fantastiske by. Vi skal besøge Hemmingways favoritbar og nyde hans favorit drink, der nu er legendarisk i Havanna. Vi har masser af spændende og sjove ting vi skal opleve sammen, vi bor lige smørhullet, hvor alting foregår lige uden for døren!

Selve turen er planlagt til at være 11 dage vores ophold og fiskeri med lokale guider inkluderer fuld forplejning på Lodge, hvor vi bor på værelser med Aircondition ( 5dage/5nætter) samt 4 nætter i Havanna med morgenmad. Transfers til og fra Lodge til Havanna.

Pris: 30.900,- kr.

Prisen inkluderer: Fly T/R København, Ophold 4 nætter i Old Havanna m. morgenmad, 5 dages fiskeri med guide/båd med to fiskere, 5 dages full board/forplejning i Lodge.

Ønsker du at fiske alene med guide og bo i egen Bungalow under fiskeri, så kan vi tilpasse for for ca. 2.000 kr. ekstra. Eget værelse i Havanna kan også arrangeres.

Ekstra: Lommepenge, tips, middage/frokost som er billig, der ikke fremgår ovenfor.

Deltager antal: 4 – 8 pax.

I juli har vi en mindre pakke med 3 dages fiskeri m. Lodge 3 nætter fuld forplejning og transfer Havana som man kan kombinere med andet sommerferie på Cuba.

Pakken koster 12.000,- kr. delt fiskeri/Bungalow. Ekstra tips og drikkevarer.

Har du ikke besøgt Cuba før, kan vi love at denne tur bliver mere en “bare” en fisketur, men også masser af indtryk af et unikt land med mennesker, musik, historie/kultur, som er uden sammenligning med noget andet.

Ønsker du at blive efterfølgende, og selv tage en uge eller mere rundt, kan vi sagtens planlægge dette og Peter kan hjælpe dig med gode råd, da han selv har rejst rundt i dele af Cuba eller evt. arrangere dette for dig/jer.