Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Explorer Lapland August 2018 | Norsker Flyfishing

Explorer Lapland August 2018

 

Holder du at at bo i fjeldet på vildmarksmanér og har du erfaring med ophold i naturen, så er denne tur lige noget for dig.

Vi skal fiske i noget af det smukkeste natur som Lapland kan tilbyde. Vi flyver ud med helikopter på jagt efter storstalling, ørred og rødding i strømmende vand. Området er legendarisk og lov priest af mange af det store svenske fjeldfiske legender.

Vi skal bo i fjeldtelt to og to og maden laves på Trangia i fællesskab. Området er berømt for at være et at det mest produktive stalling revirer i Skandinavien og du vil have god mulighed, for at opleve et forrygende tørflue og nymfe fiskeri med en fornuftig chance for store fisk!

Vi fisker med klasse 4/5 grej, men tager en klasse 6 med såfremt vejret kræver det…..

Vi skal fiske storstalling med bonuser i form af ørreder og de smukkeste rødinger, såfremt forholdende er til det. Peter har sjældent oplevet et mere fascinerende fjeldområde, så der vil være mulighed for at fiske i strømmende vand, sø og udløb.

Vi vandrer rundt i området i starten af august, myggen er på retur, men nætterne kan blive kølige, så vi skal have gode soveposer og ordentligt udstyr. Det er værd at bemærke, at vi ikke skal foretage hård vandring, vi er lige i smørhullet og skal bare bevæge os runde i området og fiske m.m.

Du skal være indstillet på at have ordentlig fjeldgrej med, vi sørger for telte, men det er en tur der er baseret på fjelderfaring, da vi skal ligge et område, hvor vejret også kan blive barsk i starten af august.

Pris: 8.500,- kr.

pastedGraphic.png

Turen inkluderer : Fly T/R København – Kiruna, Transfer til og fra helikopter plads, helikopter T/R til fjeld destination, en overnatning hotel/B & B med morgenmad på hjemvejen.

Bemærk, at vi skal booke i god til for at reservere helikopter samt få vores flyrejse til en fornuftig pris. Så kontakt Peter, såfremt du kunne være interesseret.

Peter tager med fra København og fisker. Telte leveres, men bæres af deltagerne pr. to og to. Prisen inkluderer madbudget værdi 800 kr.

Bemærk: Turen er designet til de mere erfarne piger og drenge med fjeldfiske og ønsker du/I at bruge eget telt , er det naturligvis i orden.

Kontakt os her!

Ekstra: fiskekort lidt lommepenge

Stalling fiskeri Lapland