Salmon Explorer Vancouver Island August 2019

Tag med Peter til Vancouver island i august og oplev et spændende laksefiskeri.

 

Efter at have ankommet på Vancouver Island, tager vi vores bil og kører afsted mod vores første destination. På vores vej besøger vi Cabelas og proviantere udstyr – det er et stort supermarked kun for jagt/fiske/Outdoor og får en burger. Herefter passerer vi national park med Kæmpe Douglas Træer som vi stopper og beundrer.

Vi ankommer vil vores lille kystby, hvor vi skal bo B & B på hotel ved vandet. Under vores ophold skal vi se Indianer kultur, besøge Tempereret Regnskov og spise om aftenen på Peters favorit pladser.

Coho Bucktailing

Tidlig næste morgen tage vi ud på havet i lille special båd og oplever naturen herude med havoddere, fugle og måske hvaler. Vi skal fiske Bucktailing efter sølvblanke Coho (Sølvlaks) der her bliver op til 7/8 kg.

 

 

Kystflue efter laks!

Efter vores fiskeri kører vi til Campbell River, hvor vi skal bo på et af Peters favorit steder med laksefiske i baghaven! Her skal vi være 6 dage/7 nætter og fiske i området.

Det er bjørnespor i baghaven og vi fisker sammen efter nystegne laks i systemet der på dette tidspunkt bl.a. friske pink Salmon og enkelte Chinooks.

Vi skal ud i området med lokal guide i smuk natur med gode chancer for at se sort bjørn, amerikansk hvidhovedet ørn og måske Killer Wales! Vi kan tage to dage, hvis fiskeriet er godt på vores tur (2 dagsture), hertil fisker vi lokalt i Campbell River efter laks med flue.

 

 

 

 

 

Rejsen inkluderer: Turleder fra København, fly T/R København/Vancouver Island inkl. Indenrigsfly, Bil under ophold, hyggeligt 1 nat B&B hotel  m. morgenmad, 7 nætter lokalt direkte på elven med fiskeri på stedet, 2 dage med lokal guide i området, 8 timers tur med båd/ lokal guide bucktailing, 4 dages fiskeri med Peter.

Ekstra: Indkøb til frokost fælles, aftensmad ude (ca. 100 kr.), Licenser til området og havet ca. 300 kr., tips og drikkevare.

Pris: 22.950,-kr. ved 3 fiskere .

Ekstra muligheder på turen efter aftale ikke inkluderet: Tye Tur efter store Kongelaks, Ekstra havtur efter kongelaks på Discovery Strædet, Steelhead tur, hval safari, Grizzly tur m.m.

Afgang august 2019 – 2018 er udsolgt.

Tilbuddet kræver at man bestiller i god tid og vi tager forbehold for pris stigninger. Flybilletter/bil m.m. bestilles i samarbejde med MyPlanet.

 

 

 

 

Du vil se sortbjørn på turen!