2019 Cinco Rios Lodge Chile i hjertet af Patagonien

Tag med til Patagonien og få en fantastisk fiske og naturoplevelse! Vi skal fiske i flere forskellige vand og jagte bækørreder, regnbuer samt kongelaks sammen med erfarne lokale guider med speciale i servicering af fluefiskere. Vi skal bo som konger på den lille lodge Cinco Rios Lodge, der ligger med udsigt  til Simpson River og samt de smukke tinder af Andesbjergene.

Tag lige et kik på denne lille video fra Sebastian, det burde give appetit på mere! Tryk på Billedet og nyd det!

 

Så er er det frokost tid i Chile i februar/marts – skal du med?

Målet med vores tur er at få en fantastisk vinteroplevelse med et fænomenalt fluefiskeri med  tørflue efter bæk og regnbueørreder. elvene omkring os og de smukke søer er fyldt med vilde fisk i betydeligt større kaliber end vi er vandt til. Vi skal også på jagt efter kongelaks lige uden for døren i størrelser op til 45 lbs!

King Salmon

King Salmon

Cinco Rios Lodge ligger i hjertet af  Coyhaique som er hotspot i Aysen regionen. Vi har flere berømte elve til vores rådighed under vores 6 dages fiskeri i området. Lodgen er i sig selv topdollar med flotte værelser alle med udsigt ud over det fantastiske landskab, den står på fremragende mad og vin og vores lokale guider er “hardcore” fluefiskere med omkring 10  15 års erfaring i området.

galeria22

Hertil har vi flere fantastiske fiskemuligheder til vores rådighed under vores 6 dages fiskeri. Nedenfor kan du læse lidt om vores fiskeri a la carte:

Chile Fluefiskeri

Chile Fluefiskeri

Simpson River

En af de mere berømte som vi kan kigge ud på fra vores værelser Aysén Regionen er Simpson River som mener lidt om en klassisk freestone i Montana med masser af klækninger af caddis og majfluer. Der fiskes efter bæk og regnbueørreder 34 – 54 cm med fisk op over 30 tommer ( 72 cm) som en reel mulighed! Der er opgang af kongelaks i perioden januar til midten af marts og der er taget fisk over 45 lbs! Lodgen ligger på lige ved bredden og vi kan afslutte dagens driftfiskeri lige foran Lodgen, hvor de venter med drinks efter en spændende fiskedag!

Paloma River

Smukt blåfarvet glasklart gletcher vand med et utroligt tørflue og streamer fiskeri efter primært bækørred, men der findes også regnbuer. Paloma River tilbyder fisk i størrelsen 34 – 54 cm som fiskes med drift styret af vores guider.

Azul River

The Rio largo Azul kan nås med båd og vi bevæger os ind i et øde område med ekstremt lavt fiskepres. Her i skyggen af Cerro bjerget vil du opleve at fiske i en af verdens smukkeste fisklokationer. Vi skal fiske bækørreder i størrelsen 40 – 50 cm. med større fisk imellem. we benytter jetbåd for at kommer frem, men vader under fiskeri.
Smuk Bækørred

Smuk Bækørred

Desagüe River
elven løber 5 mil med masser af bæk og regnbueørreder typisk omkring 40 – 50 cm med større fiske som en mulighed, Elven byder på et fantastisk tørfluefiskeri som ligger ganske øde omkranset af et spetakulært natur sceneri og gode dage kan en dags dfiskeri give op til 100 fisk!
På jagt!

På jagt!

Emperador Guillermo River
Dette er en af juvelerne i området, der er mange pools og riffles fuldt med sultne ørreder og man kan på gode dage fange op til 100 på en dag!
Her til kan nævnes mere en ti andre klasse vande, så glæd dig til action med dine lette fluestænger i et vakseægte ørredparadis!
galeria59
Vi skal være min 3 fiskere såfremt Peter rejser med på turen.
Vi kan også  detail planlægge en færdig tur for min. 2 personer til Chile. Forvent et prisniveau omkring 44.750 kr. for alle Fly /Lodge med fuld forplejning, fiskeguides ekskl. tips og lommepenge. Vi laver individuelle tilbud, da fly m.m. kan variere væsentligt. Bemærk dette er en Lodge i top kvalitet – Luksus!
kontakt Peter for mere information 

 

 

galeria52