Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Ammernäs Nordsverige – Legendarisk Stor Ørred Og Stalling Fiskeri | Norsker Flyfishing

Ammernäs Nordsverige – Legendarisk Stor Ørred Og Stalling Fiskeri

Ammarnäs er en lille fjeldby der ligger som porten til Lapland i det Nordlige Sverige – en fluefiskers drøm. Ammarnas er porten til Vindelfjeldet med et af de største beskyttede naturområder i Sverige. Her findes et utal af søer og elve at fiske i med fokus på stalling, ørred og røding for fluefiskeren. Her findes ​​fire uregulerede elve bl.a. Vindel elven med sine velkendte store voksne Ammarnas ørredstamme med en gennemsnitsvægt på 4 kg, som har opnået legendarisk status, takket være de spændende beskrivelser af fiskeriet i Magasinet ”Flugfiske I Norden”. Elven kan også bryste sig af at være regulær leverandør af Storstallinger.Hertil kommer et fantastisk fiskeri efter stalling ørred og fjeldørred, både i bjergene og tættere på vores opholdssteder i området.

oring C&Rny

 

Ammarnäs forskellig fra Tjuonajokk, fordi da Ammarnas kan nås med bil, og du er i nærheden af civilisationen, dog skal du vide at området er klassificeret som et af ​​Sveriges mest tyndt befolkede.

Vi kani 2015 tilbyde flere forskellige typer ophold og fiskeri i området som kan nås med bil fra Danmark. Er I nogle stykker til at køre evt. med et stop på vejen, er der virkelig gode fiskemuligheder i området.  Fiskeriet er oplagt fra et par fiskere til små hold fra fiskeklubber, da der kan tilbydes fiskeri i flere prislejer. Vi taler jo om et meget stort opland for fluefiskere.

 

Harr fiskarevny

De forskellige ture kan naturligvis kombineres med andet fiskeri på turen, så man kan få en bred og varieret fiskeferie efter forskellige fiskearter. Tag en snak med os om jeres fokusområder eller jeres budget som udgangspunkt.

Fluefiskerens favorit vande i området

Vi vil præsentere en del af de mange muligheder som du som gæstende fisker kan opleve under et ophold ved Ammernäs.

 

Tjulåen

Takten på Tjulåen er omkring fire km og det giver en meget god stalling fiskeri i et varieret vand. Der er masser af dybe huler, strømfald og roligere strækninger. Naturen skifter fra at være en smuk birkeskov med bjerg karakter op på Tjulträsk til en mere lavlandsskov ned mod Ammarnas.  Fluer f ungerer godt i området,  Små Jassids eller lignende fluer skal indgå i boksen stalling fiskeri i Tjulåen. Glem ikke at lægge et par store fluer i boksen, hvis du ville få færten af en sø ørred eller Ammarnas ørred i floden.  Sæsonen løber fra begyndelsen af juli til slutningen af september. Standard fluer til ørred i åen er Klinkhamer Special, Elk Hair Caddis Pupa

Vindelåen

Takten på Vindelåen er omkring 15 km. Vi taler om en vandkamp med vekslende strømme og rolige strækninger. Det krystalklare vand stiller krav til fiskeren om at bevæge sig forsigtigt og være omhyggelig med ikke at skræmme fisken. Som sædvanlig jagter den store havørred i skumringen, når de går i gang med mere aktivt søge føde. Vindelån er et et rigtig godt tørfluevand. Standard fluer til ørred i åen er Klinkhamer Special, Elk Hair Caddis Pupa og Special fungerer godt i området. Store caddisfly efterligninger er god medicin til ørredfiskeri.

nostorørs

Den Vindel Elven

Det er Vindel Elven der tiltrækker de fleste fiskere.  Her finder Storstalling men også Ammarnäs ørred, som ligger på omkring fire kilo gennemsnitsvægt, der er en fantastisk udfordring for alle fluefiskere. Stor stalling og frygtelige store ørreder er det første du tænker på, når vi taler om Vindel Elven inden Ammarnas fiskevands område. Hertil fanges der desuden en række Canada ørred hvert år, og det er især på nakken af ​​Sjöforsen at dette forekommer. Af andre arter kan vi nævne hvidfisk og ørred. Er du Førstegangs fisker i dette vand, anbefaler vi, at du bestiller en guidet tur, hvor din guide vil tage dig til alle sektioner. Du får på denne måde en langt mere effektiv fisketid senere og en virkelig god chance for at komme i kontakt med Ammarnäs ørred. Sæsonen normalt strækker sig fra begyndelsen af ​​juli, når flommen er aftaget, er fiskeriforbud den 14. september. Stalling fiskeriet fortsætter hele efteråret og bliver bare bedre jo tættere vinteren kommer. I løbet af juli og begyndelsen af ​​august er den mest natfiskeri, der gælder, og derefter langsomt glide over til dagtimerne fiskeri i slutningen af ​​sæsonen.

Vi kan tilbyde den berømte Sjöforsen i Ammarnas eksklusivt med virkelig god indkvartering. I skal være minimum 3 personer for at få denne ultimative oplevelse og bestille i god tid!

Ophold og fiskeri ien af Sveriges hotteste fiskepladser. Vær sikker på at du og dine venner kan fiske uforstyrret på dette unikke stræk.

Indkvartering i Lokatten herunder eksklusiv adgang til Sjöforsen

pris per person  i S. kr.

2 dage ……… 2400: –

3 dage ……… 3600: –

4 dage ……… 4800: –

5 dage ……… 6000: –

6 dage ……… 7200: –

7 dage ……… 8500: –

Ekstra overnatning + 1300: – / dag

Öringny

Prisen inkluderer:

 • Overnatning i vores fineste hytte Lynx.
 • Eksklusiv adgang til Sjöforsen
 • Morgenmad
 • Sengelinned
 • Slutrengøring

I Sjöforsen få maksimal 6 personer fisk hver dag og tilbud er baseret på 6 fiskere. Er I færre kontakt os og få en pris.

 

Adventure Flyfishing Pakke  – ”Good Morning Ammernäs!”

Oplev Adventure fluefiskeri med helikopter til eksklusive same vande længere inde i højlandet. Her får du muligheden for at komme ind og opleve et fiskeri de fleste er afskåret fra på deres normale fisketur.

 

 Adventure Laivajukke – en tur af flere muligheder med helikopter

Kom afsted til et drømmevand med store vilde og talrige ørred og fjeldørred som er beskyttet med Catch & Release. Denne destination er udviklet i samarbejde med lokale Samer og betegnes som en af Skandinaviens bedste fluefiske destinationer. Du flyver ud i helikopter og din lokale turguide til arrangerer mad, ophold samt bidrager med at optimere dine muligheder langs vandet.

 • Ørrederne i Laivajukke kan være ganske sky til tider, men de har et meget godt ry blandt fluefiskere, der har haft fornøjelsen af at fiske i åen.Få elve i højlandet kan tilbyde ørred fiskeri af Laivajukkes kvalitet. Laivajukkes karakter med stræk og pools, der er forbundet med korte strømfald, som gør det til et drømmevand for fluefiskeren.

Fiskeriet er Catch & Release og ønsker man at spise fisk, kan man tage en tur til højere liggende søer og fange ørreder og røding. Her er Sveriges sydligeste permafrost og en række vadefugle, rovfugle og andre fuglearter i en fantastisk vildmark setting.

rodny

Inkluderet i Adventure Flyfishing:

 • Helikopter udflyvning T/R Ammarnas
 • Alle måltider
 • To nætter i et telt
 • Fiskekort
 • Guide

Pris per person inc GST (minimum 3 personer): 7900 S.kr./ca.6.320 da. kr.

Turen kan naturligvis kombineres med andet fiskeri på turen, faktisk anbefaler vi at man tager en uge.