Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Newfoundland Adventure - Tørflue efter Atlantisk laks 2018 | Norsker Flyfishing

Newfoundland Adventure – Tørflue efter Atlantisk laks 2018

NORSKER har været på fisketur på Newfoundland i det østlige Canada og er kommet hjem med en spændende oplevelser.

Særligt turen til den lille hyggelige Outpost Lodge i den smukkeste natur. Herude kan du næsten lugte elg og se spor efter sort bjørn og coyote/ulv. Den hvidhovede ørn svæver smukt over vores smukke dal, hvor den klarvandede skærer sig ned igennem landskabet.

VI er helt ude hvor kragerne vender og vi fisker 6 mand og 3 lokale guider på den ekstremt klarvandede elv, hvor friske sommerlaks/grilse stiger op og tager fluer i overfladen.

Vi fisker med klasse 6/7 en-hånds samt lette Switch stænger og flydeline med små flydende fluer bundet af hjorte hår i hvide og grønnefarver på 10 lbs forfang. Laksen er mellem 1,5 – 3 kg, med masser af action, når de tager fluen, da de vælter og springer hen over vandet, det er helt forrygende og sjovt.

Se lidt action her!

Laksen kommer op løbende, men et par dages regn, kan give et super fiskeri med mange nye fisk på elven. Men det er atlantisk laksefiskeri og der skal arbejdes for at fange laksen, men elven er ikke svært fisket. Det er sjældent jeg har oplevet så mange smukke partier med så lidt fiskepres og da vi har mange pladser at fiske, skifter vi rundt så alle for en chance på et stykke på ca. 10 – 15 km elv. Men for de friske kan man gå 20 km opstrøms og fiske pladser som stort set ikke er fisket…….

Vi bor på en lille lodge som har ligget her i mere end 40 år og vores Campleder Alex har 47 år erfaring på elven og er en personlighed ud over det sædvanlige. Man sidder på verandaen og kigger ud over The Home Pool, hvor laksen springer og kan fange laks 200 meter fra hvor vi sover.

                   Frisk smuk Grilse taget på en-hånds og tørflue

 

For at komme til denne lille perle, skal man kære 3 timer og sidenhen sejle 3 timer, før vi rammer elven. Herfra bliver vi transporteret op til vores Camp. Herfra fisker vi 5 dage i området med vores lokale guider, som er stedkendte og du bliver godt klædt på til turen hjemmefra af Peter som h ar fisket elven og som vil være turleder på rejsen.

Personligt holder vi af denne perle, selvom det er en lang tur, derfor har vi lavet en ekstra pakke på turen, hvor vi også besøger Humber River – berømt elv af Lee Wulff med en årlig opgang på 20.000 – 25.000 laks, hvor du skal fiske ved smukke Humber Falls og bo på lækker Lodge dine sidste dage på rejsen.

På Humber River, vil du opleve et helt anderledes sceneri på em legendarisk elv med masser af laks og også fiskere, men du skal fiske med bomber tørfluer efter laks fra 2,5 – 12 kg. og du vil have mulighed for at vadefiske samt fiske fra båd tæt oppe ved de berømte Humber Falls. Du bor på en lækker lodge og nyder den gode mad og en velassorteret butik med lokale fluer og mærke grej til fornuftige priser. På denne tur får du virkelig indtryk og lakseerfaring med tørfluefiskeri efter Atlantisk laks!

Vi har linet en unik rejse op som er uhyre svære at skaffe pladser til og det er en tidslomme som du kan opleve, såfremt du kontakter Peter i god tid, så vi har en chance for at booke. Hvis du tænder oplevelser som kræver lidt ekstra rejsetid, så får du en oplevelse for livet.

Jeg vil sent glemme de smukke blanke grilse laks langs denne smukke elv…….

Antal fiskere max. 5 – kontakt Peter for muligheder, elven har 36 ledige pladser årligt……..

Pris: 35.000, – kr.

Prisen inkluder: Fly T/R CPH/Newfoundland, lokal transfer til og fra Lodges samt lufthavn, 3 timers sejlads t/r, 5 dages fiskeri/6 nætter Outpost Lodge med fuld forplejning med mad og drikkevarer (eksklusiv øl/vin/spiritus – tages med) , 2 nætter på Humber Falls Lodge med fuld forplejning ekskl. vin/drikkevarer, 1 dags 10 timers guide på Humber River. Fiskekort er inkluderet efter atlantisk laks. Turen Laves i samarbejde med MyPlanet.

Prisen er baseret på min 2 deltagere – delt dobbbelt værelse på Humber Lodge, Fælles soveplads i lodge, ægtepar har mulighed for privat værelse på turen.

Ekstra: Tips til guider som er individuelt, drikkevarer.

 

 

Fiskere har mulighed for af booke en dag mere på Humber River med guide ( kan aftales med Peter).

Bemærk: Såfremt man ikke er bosat på Newfoundland, skal man benytte guide ved laksefiskeri i strømmende vand.

Er minimum to eller en mindre gruppe så kontakt NORSKER, vi kan også tilbyde en 5 – 6 dags lakse tur på Lodge ved Humber Falls i peak perioden, hvis I er tidligt ude. Regn med en pris for en uge på med fuld forplejning,  5 dages guidet laksefiskeri for ca. 23.500,- kr. ved delt dobbeltværelse/fiskeri. Prisen inkluderer fly T/R København samt lokale transfers til Lodge samt under fiskeri.

Peter tager med fra København efter aftale ved min. 4 pax.

Du kan se mere under lodges (kommer).

Kontakt os på mail eller telefonisk på 25 39 84 04.