Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
NORSKER STALLING/ØRRED ØSTNORGE 2018 | Norsker Flyfishing

NORSKER STALLING/ØRRED ØSTNORGE 2018

NORSKER har booket fiskehytte og du kan være en af 4 fiskere som skal bo med udsigt til en klarvandede Glomma Elv, berømt for sit fine fluefiskeri med tørflue og nymfe.

glomgray1

Der er 3 soverum , Køkken, bad, værelser dobbelte samt faciliteter som TV/Wifi, vi kan handle ind lokalt og aftale hvad vi tager med. Vi bor lige ved fiskevandet og vi kan nyde morgenmaden udenfor samt frokost med udsigt til et meget smukt parti af Glomma Elven.

Vi skal fiske primært efter stalling, men der er taget ørreder op til 4 kg. på vores stykke lige uden for døren og elven.

Vi fisker nord for Tolga og der vil være mulighed, for at fiske flere legendariske pladser med bil i området. Hertil har vi et par lokale tips som vi også kan benytte afhængig af vandstand.Der kan fiskes lige uden for døren, men området har mange spændende pladser både nord og syd for vores base. Der er taget stalling på 1,4 kg. lige udenfor for døren og længere nedstrøms på vores kort zone et monster på 1,7 kg. Vi tog fisk op til 51 cm lige uden for vores hus i 2017.

 

Vi fisker med flydeline WF 3/4/5 efter forhold og temperament, vi skal fiske fiske klassiske flue mønstre samt holde øje med de daglige klækninger. Vi vadefisker langs med elven, Vi kan bestille kanoer til dagstur længere nedstrøms (ekstra), Peter kan reservere en dag i forvejen til en tur hvor vi bliver hentet og transporteret tilbage til vores biler.

 

Nydelig stalling taget på vores “parti” af Glomma – 2017

Det er oplagt, at der deles om køreudgifter, det er muligt at flyve til Oslo og tage bussen til vores destination med lidt mobil kontakt.

Turen er til mere erfarne fluefiskere med interesse for nymfe/tørflue fiskeri, vi vil have plads til at binde fluer, så tag bare stikket med!

grayscaleglom

Smuk plads lige uden for døren!

Pris pr. deltager 1/9 – 6/9 inkl. Hytte ophold og fiskeri med Peter – 2.250,- kr. pr. person ved min. 4 fiskere.

pt. 2 pladser ledige til 2018. Skynd dig!

Prisen inkluderer ikke 500 kr. til fælles madbudget som vi deler fælles (ikke drikkevarer) andet end mælk etc.

Et ugekort koster ca. 400 N. kr. til området . Skal du fiske andre zoner længere væk, må man betale lidt mere evt. indløse dagkort.

Bemærk: Prisen dækker ikke transport . Regn med at betale ca.  800 – 1.000,- kr. pr. mand ved  2/3 mand i bil.

Kontakt os her!

Deltagere vi kunne købe grej til turen til special pris og modtager en flueæske med udvalgte mønstre til vores fiskeri fra NORSKER.

Er I en gruppe på 4 – 6 fiskere, er I velkomne til at kontakte NORSKER for en flue tur til Glomma, vi har flere fine spots med fornuftigt fluefiskeri lige udenfor hytten i samme pris niveau + 1.000 kr.

Vores seneste tur i området var i 2017.

 

Gem denne på din telefon, så du evt. kan måle fisken i vandet og læs Gunnar´s glimrende bøger om stallingfiskeri!

Vi har med fokus på dette fiskeri lanceret vores smukke Mayfly fluehjul.