Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Rejseprogram 2018 | Norsker Flyfishing

Rejseprogram 2018

 

FISK MED NORSKER I 2018

Tag med os ud med fluestangen, vi har spændende ture f.eks. vores Ultimate Salmon Explorer Canada

 

 

Marts 2018

Cuba Cuba Bonefishing 

Drop kulden og gråvejr og tag med ned i solen!

Vi starter sæsonen med at tage til Cuba og fiske Bonefish, men vores destination holder også Tarpon og Permit, så der er lagt op til 5 spændende fiskedage i det smukke Caribiske Hav. Her bor vi All Inclusive og fisker og hygger os med kolde drinks og spændende fluefiskeri! Efterfølgende tage vi tilbage til Havana, hvor vi bor i Old Havana og skal opleve denne ikoniske by, inden vi tager hjem .

Vi forbereder en ny destination på det sydlige Cuba med hotel direkte til stranden, da den nordlige del er ødelagt af orkan.

 

 

 

Maj 2018

 Laksefiskeri på Delphi Lodge og Majfluefiskeri på Lough Corrib i Vestirland

brown trouts

brown trouts

Turen går til Vestirland hvor Peter har fisket i mere end 20 år. Vi skal opleve maj flue fiskeriet på den store limstens sø Lough Corrib. Her sværmer majfluerne og bækørrederne stiger op på fra bunden og tager dem i overfladen. Laksen er også begyndt at stige op i systemet og der er mulighed for at få en irsk sommerlaks på krogen under vores fiskeri på Lough Corrib. Vi skal også besøge en helt unik perle af en fiske lodge, som har helt sin egen unikke stil beliggende i noget af det mest vidunderlige natur som Europa kan byde på. Vi skal fiske laks i to forskellige højlandselve hvoraf den ene er den legendariske River Bundorragha med sine to unikke laksestammer. Oplev hvorfor denne lodge bliver skamrost for sine omgivelser, fiskeri og ikke mest helt forrygende køkken!

5 ledige stænger. Læs mere her!

Smuk laks fra Delphi

Smuk laks fra Delphi

 

Premiere Atlantisk Laksefiskeri Restigouche Gaspé  Øst Canada

Tag med og oplev et helt specielt laksefiskeri med to-hånds stænger 12 – 14 for efter Atlantisk Laks på Restigouche River. Det er forår og de helt store blank laks stiger op i elven samtidig med at en stor del laks bevæger sig ned eller opholder sig i den nedre del af elven, på vej ud. Vi fisker på elv kanoer og drømmer om den store blanke 35 – 40 punds blanklaks, som vandrer op i i elven nu!

Læs mere her om fiskeriet her!

 

 

Juni 2018

Vildørred fiskeri På Island på Reykjadalsa Elven

Tag med op på den bedste fiske uge efter smukke vilde Islandske bækrørreder, vores vand holder en god bestand af ørreder på 40 – 60 cm. Vi fisker max 6 fiskere på 36 km elv, på det helt rigtige tidspunkt. Vi bor på Lodge med  selfservice og fisker nye sektioner med stor variation med spændende udfordringer for ørredfiskeren. Vi fisker med 4/5 stænger og flydeline med tørflue, nymfe og streamer afhængig af forholdende. Klækningerne har på denne årstid virkelig ørredernes opmærksomhed, så kom med og oplev dette spændende fiskeri i det Nordlige Island.

5 ledige stænger- Læs mere her!

 

             Islands kalder med smukke vilde ørreder

 

Juli 2018

Varzuga – Atlantisk Laksefiskeri i verdensklasse!

Tag med til den sydlige del af Kola Halvøen på vores årlige sommertur efter Atlantisk laks. Vi skal fiske i vaskeægte vildmark, der er ingen veje til vores Lodge, så vi må sejle eller flyve ud det sidste stykke. Her findes masser af vilde dyr inklusive bjørn og vi går og sejler op af elven. Vi har ca. 20 km. elv at fiske på til ca. 6 stænger og vi fisker med klasse 7/8 flydeline på 11 – 14 fods stænger eller du kan fiske med en-hånds. Laksen er mellem 2 – 7 kg med et snit omkring 3 og vi ligger med et snit på 40 – 100 laks på en uge.

Læs mere om turen her!

 

Inspiration til info her!

 

 

Newfoundland Outpost Lodge/Humber Falls Atlantisk Laksefiskeri

NORSKER har mulighed for at invitere til en spændende lakse tur med kombination af Outpost Lodge samt en etableret Lodge ved to spændende elve på Newfoundland. Fisk i vildmarken efter smukke blanke grilse laks i lille outpost lodge i 5 dage med klasse 6/7 en-hånds med tørflue/overflade fiskeri og slut med Bomber fiskeri på Berømte Humber River, kendt af legendariske Lee Wulff!

 

Se lidt action her!

Du kan læse mere om vores spændende fisketur med fokus på Bombers m.m. her!

 

 

August 2018

 

LAPLAND – Hiking & Flyfishing

Tag med NORSKER på fjeldtur, vi flyver ud i helikopter og overnatter og fisker i den smukke vilde natur og fisker efter stalling, ørred og røding. Turen er primært for mere erfarne fiskere som er bekendt med vejr og naturforhold i Lapland, vi er nord for Polar Cirklen og vi skal fiske i et af de mest legendariske stallingvande. Der skal pakkes rigtigt og udstyret skal være i orden.

3 stænger

Se mere her!

Fly Fishing Explorer British Columbia 2018

Vi tager på tur for at fange laks på Vancouver Island, vi skal fiske Bucktailing i kystnære områder fra båd efter Coho laks, Fiske elv efter nystegne Pink Salmon, Kystfluefiske efter laks og ind i vildmarken og fiske Summer Steelhead. Tænder du på oplevelser og spændende fluefiskeri, så får du gode oplevelser i smuk natur samt spændende og varieret fluefiskeri!

Læs mere om vores Explorer tur her!

 

Sølv Laks på bucktail

Coho on the fly

 

 

 

Grønland – Hiking & Flyfishing

Oplev fiskeriet ved Robinson river, berømt for store havgående fjeldørreder der for de heldige kan nå op til 4 – 6 kg, men de fleste ligger omkring 2 – 5 pund. Her skal vi fiske i elven og bo i telt på mere primitiv facon, men med køkkentelt og mulighed for varme i teltene i vores camp. Fjeld – ørreden stiger op i elven og vi kan opleve af fange fiske fra blanke, rosa, rappala røde til næsten gule eksemplarer i elven. Vi er i et smukt naturområde med mulighed for at se moskusokser, havørn, rener og polarræv. Turen er for fiskere der har mod på lidt vandring og bo primitivt i telt i storslået grønlandsk natur.

3 stænger pt. pr. uge .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEPTEMBER 2018

GLOMMA Stalling Tur Øst Norge

Igennem en længere årrække har NORSKER fisket Glomma primært efter stalling med tørflue i september. På denne årstid er Glomma gin klar og står smukt i efterårets tidlige farver. Vi bor med udsigt til elven, med fiskeri lige uden for døren. Turens base ligger også Strategisk til at fiske Tolga, Kvennan fluestræk, samt nogle af Peter´s hemmelige favorit pladser i området.

Læs mere om vores tur her!

4 stænger. Rejsedato 1/9 – 6/9 September

lad dig blive inspireret her!

 

Sensommer ved Glomma

 

Alaska Coho Peak Salmon Fishing

Tag med til Alaska i September og oplev et spændende fiskeri midt i opgangen af Coho/Sølvlaks. Vi skal fiske efter Coho, Char og store Regnbuer.

Vi vil opleve flere forskellige elve samt flere fly outs i Alaskas fantastiske natur. Vi bor B & B i hyggelige omgivelser og fisker med professionelle guider, som nøje udvælger de rette vande, så vi rammer et optimalt fluefiskeri.

3 stænger Ledige. Rejsedato afgang  8/9 – 17/9September

Læs mere om turen her!

 

 

Float Fishing Kamchatka 

Tag med til Kamchatka og oplev vildmarks eventyret. Vi sejler og fisker med SOTAR Rafts ned af River Opala og oplever et fantastisk fluefiskeri! Vi skal fiske efter flere fedtfinne arter på denne tur. Vi skal fiske klasse 6 – 8 og fiske de bedste pladser på elven. Vi rammer lige i peaket på opgangen af Sølv Laks. Få en oplevelse for livet i godt selskab med NORSKER.

 

5 stænger ledige i uge pt. Rejsedato ca.  19/20 September 2018

 

 

 

 

Oktober 2018 – Lakse og Steelhead Fiskeri Vancouver Island British Columbia

Tag med NORSKER til en af vores favorit destinationer i starten af oktober og oplev den smukke natur samt er forrygende fluefiskeri efter Coho, Chinook og Chum laks samt Steelheads op til 16 pounds.

Du skal opleve fiskeri med jetbåd, indianerfiske i øde områder i klart vand, hvor du kan se Steelhead og laks! Du skal bo på Lodge og nyde din ferie med NORSKER, som har fisket her igennem en længere årrække. Oplev hvorfor vi kommer tilbage år efter år!

3 stænger. Se mere her!

Drømmen lever

 

 

 

 

 

November 2018 Bonefishing Cuba

Bonefishing/Baby Tarpon Fluefiskeri på Cuba. Vi er ved at forberede en testtur med skønne oplevelser i Havana og spændende saltvandsfiskeri efter Bonefish og måske Permit. Vi fisker en mand pr. guide, så det er fuld fisketid – 8 timer i solen…

Vi skal også fiske efter Baby Tarpon små sild på 4 – 20 kg! Så hold på hat og briller. Vi forventer 5 guidede fiskedage og 5 dage i Old Havana til fest og farver samt en tur til stranden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kontakt Peter for mere information på  25 39 8404 hvis du vil med!

 

Hold dig orienteret på vores nyhedsbrev!

Følg os på Instagram med flotte billeder fra vores ture!