Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
ALASKA Sølvlaks i Outpost Camp | Norsker Flyfishing

ALASKA Sølvlaks i Outpost Camp

ALASKA!

Oplev Alaska´s vilde natur i en lille Outpost camp i Lake Clark National Park, hvor vi skal fiske 5 dage efter helt friske Sølvlaks, i et af de mest dyrerige områder i National Parken der er næsten dobbelt så stor som Yellowstone i USA.

Vi skal bo i store camp telte og fisker på lejrvilkår, du skal regne med at se bjørne samt hvidhovedet ørne i større antal langs med elven, når vi fisker med de lokale guider. Turen er tilrettelagt for fiskere som vil ud i naturen og vi skal ligge i meget smukke omgivelser tæt på en mindre strøm med solid opgang af laks.

Vi har fokus på friske Sølvlaks, men der vil også være andre fedtfinner i vandet som Chum og Pink Salmon samt Dolly Varden/Char. Du kan fisk med en-hånds eller Switch stænger og NORSKER giver speciel rabat på et ”Silver” til deltagende fiskere på begge typer stænger.

 

Selve lejren består af store regntætte kvalitets telte, med sengepladser hævet over jorden og varme soveposer samt er fuldt køkken samt bålplads med campingstole. Guiderne sørger for at vi får god mad og sikrer at vi er i trygge rammer herude i vildmarken. Bemærk at vi benytter amerikanske lokale guider som opholder sig i vildmarken hele sæsonen, med stor erfaring i at omgås vilde dyr. Vores partner har drevet denne virksomhed med guidning og fiskeri i mange år med stor erfaring på, at vi får det bedste ud af vores fiskeri.

Turen er baseret på 5 dages fiskeri i vores Outpost Camp med mulighed for en ekstra fiskedag på havet efter laks/helleflynder (ekstra efter aftale med holdet).

Mange fiskere spørger mig om hvor længe skal man fiske – hvor mange dage. Du skal nemlig huske at den intensitet samt antallet af laks slet ikke kan sammenlignes med normalt danske laksefiskeri. Efter min egen tur her i efteråret i BC Canada, har jeg ikke rigtigt fisket da jeg er mæt efter en uges intens fiskeri efter laks og Steelhead. Jeg har oplevet at tage hjem med et hold fra Grønland en dag tidligere fordi, de havde fået fisk nok i flot natur…..

 

_oli2230_2

 

_oli2316_2

Pris for Ophold Anchorage ud og hjem, udflyvning, transfer til Outpost camp, ophold med fuld forplejning i camp med kok samt lokale amerikanske guider til vores fiskeri.  Pris 34.500 kr. (med forbehold for kurs/fly pris – billigere jo før du bestiller jo bedre pris).

fish5

Der er plads til max 5 fiskere i vores lille camp som er ledet af lokale guides, så det er muligt at lave sin egen lille gruppe af fiskere på denne tur sammen med Peter, der tager med fra København.

Alle deltagere modtager flueæske samt udvalgte mønstre til Sølvlaks.

Kontakt Peter på 25 39 84 04, såfremt du/I Kunne være interesseret, så vi kan booke primetime. Selve opgangen løber over 4 -5 uger.

bears4