Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Middelfork River - Sølvlaks River Rafting & Telt Camp 2016 | Norsker Flyfishing

Middelfork River – Sølvlaks River Rafting & Telt Camp 2016

Tag med på et helt fantastisk Sølvlaksfiskeri! Denne naturskønne flod er helt unik, da den de senere år har haft en opgang på mere end 32.000 friske blanke Sølvlaks på kun én måned!

Frisk Coho/sølvlaks fra havet

Frisk Coho/sølvlaks fra havet

 

Denne fisketur vil give dig nogle uforglemmelige naturoplevelser, hvor du vil være alene på floden og i vildmarken med holdet. Du vil opleve et fantastisk fiskeri, som ikke findes bedre noget andet sted.

Din turledere på denne fisketur er Leif Thore Lian, der har været turleder på Middelfork River hvert eneste år siden år 2000 har stor erfaring med fiskeriet samt Peter Norsker som vil hjælpe med forberedelse, grej og rådgivning med fiskeriet både før og under turen.

 

Sammen vil de gøre alt for, at du får en uforglemmelig oplevelse, uanset om du er uerfaren eller den mangeårige erfarne lystfisker. Lever drømmen om en fisketur til Alaska eller vil du genopleve dit livs fisketur, så har vi en fantastisk destination som meget få kender og fisker….

Vi skal ud på en længere flyvetur der inkluderer Indenrigsflyvning i Alaska og opsamling af lokal Bush pilot for at nå vores mål. Vi skal rafte ned af en fantastisk elv, der byder på noget at det bedste fiskeri med flue, då vi på den øverste sektion vil møde Stalling, Regnbue, Dolly Varden (ferskvands fjeldørred) og Arctic Char (havgående fjeldørred), for så at drive ned i Peaket af friske sølvlaks i stort antal. Der vil også være andre laksearter i elven, de regnes for bonus fiskeri på denne tur.

Af nedenstående rejseplan fremgår det, at der er god tid til at få fisket igennem på denne tur, Husk at dette fiskeri ikke helt kan sammenlignes med vores ”normale”, der vil være action og du vil få dine fisk.

Der vil være mulighed for at hjemtage fisk fra turen til Danmark, så din familie og venner kan dele din oplevelse!

Turen er baseret på 4 deltagende fiskere, så kontakt NORSKER og book i god tid, særligt hvis I er en lille gruppe. Her i slutningen af 2014 er vi i god tid og du kan spare op i ro og mag, når du har indbetalt et depositum på din plads. Disse ture skal bookes i forvejen naturligvis med afbestillings forsikring.

Flash Fly

Flash Fly til Coho/Sølvlaks

 

Rejseplan 2016

Afrejse sø 21/8 hjemkomst – afrejse Anchorage ma. 5/9 hjemkomst ti. 6/9

 

1.dag, sø Afrejse, ankomst kl. 16.30 lokal tid, indkøb, overnatning i Anchorage.

2.dag ma Indenrigsfly fra Anchorage til Dillingham, indkøb og vandflyver til flod. Fiske

3.dag ti fiske

4.dag on fiske

5.dag to fiske

6.dag fr fiske

7.dag lø fiske

8.dag sø fiske

9.dag ma fiske

10.dag ti fiske

11.dag on fiske

12.dag to fiske

13.dag fr Afhentning fra flod til Dillingham. Én overnatning i Dillingham

14.dag lø Indenrigsfly til Anchorage. Sightseeing, overnatning i Anchorage

15.dag sø Sightseeing – overnatning i Anchorage

16.dag ma afrejse Anchorage

17.dag ti Hjemkomst

 

 

Pris for rejse: 37.700 kr.

 

Rejsen er arrangeret i samarbejde med rejsebureau, der er medlem af Rejsegaranti Fonden i Danmark.

Turen kan bestilles med afrejse fra København, Oslo og Stockholm med Icelandair.

 

Bemærk:

 

Ekskl. (følgende priser er ca. priser, hvad hver deltager selv betalte sidste år)

Overnatninger i Anchorage pr. person pr. nat i delt værelse $ 89 og i Dillingham pr person $ 99.- er eksklusiv rejsens pris:

OBS! Alle reserverede overnatninger betaler deltagerne selv ved første overnatning.

Mad og drikke under hele opholdet i Alaska ca. $ 200 Transport i Anchorage ca. $ 30

14 dg fiskelicens, $ 80. Termokasse fra $ 88.- til transport og opbevaring af mad i vildmarken.

Overvægt ved indenrigsflyvning ca. 40.- $ for ekstra kg. til/fra Dillingham. Prisen er afhængig af bagage stk. antal / vægt.

Da vi arbejder med en sikkerhedsmargin på ud og hjemrejse, kan Peter evt. booke en dags fiskeri ekstra efter aftale, såfremt man ønsker at udnytte tiden maksimalt eventuelt med gruppen. Kan ikke bestilles i forvejen, men på stedet, Peter kan “line” noget op på forkant med lokale operatører.

Alle deltagere skal være dækket at en god rejseforsikring, vi tjekker dette inden afrejse, det er et MUST! Vi er også behjælpelige med at sikre dig en dækkende forsikring inkl. afbestillings forsikring. Der vil være satellit telefon med på turen, således at vi kan kalde hjælp ind, såfremt der skulle opstå en situation som kræver det.

Har du behov for yderligere information, så kontakt os via mail eller telefon.