Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
GOTLAND Sverige – Store Havørreder Fra Kysten | Norsker Flyfishing

GOTLAND Sverige – Store Havørreder Fra Kysten

Sammen med en erfaren lokal fiskeguide, kan du maksimere dine chancer for at komme i kontakt med en stor Gotlands havørred. Fiskeriet foregår ved at vade i lavt vand på kysten, på jagt efter jagende havørreder. Ørrederne på Gotland har en høj gennemsnitlig vægt og kan fanges over en længere periode end man umiddelbart skulle tro. Her har du virkelig chancen for at fange drømme fisken!

 

Gotland kalder!

Gotland kalder!

Ørredsæsonen foregår fra omkring oktober – maj med to peaks omkring slutningen af oktober til godt ind i december (afhængig af vejret), og den anden halvdel af marts til midten af maj.

Er i fire fiskere kan vi lave et fuldt program til jeres fiskeri på Gotland med 4 dages fiskeri med jeres egen lokale guide + 5 overnatninger på Visby Vandrehjem med morgenmad fælles aftensmad og hygge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du ikke fisket på Gotland før, ja så denne tur gode ”lærepenge” for at komme ind i dette fiskeri, så du herefter kan tilrettelægge dine kommende ture. Gode lokale guider er altid godt og du vil lære spændende pladser på den store smukke kystlinje.

Vi påtænker at tage til Gotland i april og vil du med så kontakt Peter Norsker og hør mere om turen.

Vi bor perfekt og fiskeguiden kommer og henter os hver morgen til nye spændende fiskeoplevelser på jagt efter store blanke havørreder.

Vi har to pakker som vi anbefaler en med fuld guidning til 4 pax eller en kombineret tur:

Gotland Pakke 1: 5 dages fiskeri /6 nætter m. guide

Dette er inkluderet i turen:

 • Lokal fiskeguide otte timer pr. dag /2 dage
 • Sandwich Frokost m. drikkevare, kaffe / te, snacks, frugt/to dage
 • Al transport på Gotland under fiskeri/to dage
 • Fiskeri tips til ikke-Guidede dage, kort./to dage
 • Fiskeri på egen hånd i egen bil 3 dage
 • Ophold på Visby vandrehjem m. morgenmad/6nætter
 • Såfremt man ønsker at tage en spinnestang med er det helt ok

Ekstra: Måltider til frokost og aften som ikke er beskrevet, Fiskelicens. Transport til og fra Gotland er ikke inkluderet. Pris udregnet ved 4 deltagere.

Ca.Pris pr. person: 5.400 kr.

 

gtowebbig

 

Gotland Pakke 2: 4 Dages Med Egen Guide og Lokal Transport

Pak dit udstyr og tag på fisketur. Alt er arrangeret på nær nogle få måltider. Du skal ikke tænke på lokale vejforhold i forhold til din bil og du bliver guidet rundt på kystpladserne og hentet ved hoveddøren.

Dette er inkluderet i turen:

 • Lokal fiskeguide otte timer pr. dag /4 dage
 • Udstyr, (Fluestang og waders). Hvis du ikke vi bruge dit eget.
 • Sandwich Frokost m. drikkevare, kaffe / te, snacks, frugt.
 • Al transport på Gotland under fiskeri.
 • Fiskeri tips til ikke-Guidede dage, kort.
 • Ophold på Visby vandrehjem m. morgenmad/5nætter
 • Såfremt man ønsker at tage en spinnestang med er det helt ok

Ekstra fiskeguide, fiskelicens, aftensmad ca. 400 kr. pr. fisker samt eventuelt fælles tips til guide efter tur.

Pris pr. Person: 7.096 kr.

Transport til og fra Gotland, indgår ikke i prisen, men kan aftale fælles, der kan flyves til Gotland m.m. Tal med os om dette. Prisen dækker 4 deltagere.

Vi tager forbehold evt. prisændringer/specialpriser på afrejsedage.

Er I en fiskeklub/gruppe eller færre personer så kontakt os og tag en snak, vi kan hjælpe med det lokale arrangerement på jeres kommende tur til Gotland. Husk at booke i god tid!