Grønland – 2019 Robinson River

I 2018 kan vi tilbyde en spændende oplevelse til Vestgrønland – Robinson River. Her får du ikke bare det mest spektakulære dyreliv men også det område på Grønland som har flest solskinstimer! Læs om årets nyhed med spændende camps i terrænet på jagt efter store grønlandske fjeldørreder. Fra 2017 kræves der licens for at fiske ved Robinson River som styres lokalt, derfor er det bestemt en god ide at kontakte NORSKER for fiskeplaner i området. Vi har i 2018 vores egen lille camp, hvor vi fiskeri et mindre antal fluefiskere, så du kan opleve en mere privat oplevelse af områder, som Peter har fisket i igennem en lang årrække.

Robinson Collage

 

Robinson River – NORSKER  Fly Fishing

Vi skal fiske en uge på Robinson River efter Havgående Fjeldørred. Turen Går til Robinson River, hvor vi krydser Kangerlussuaq Fjorden for at komme frem til elven.

Vi opholder oppe i terrænet på et fantastisk hotspot med udsigt over en af de mest fantastiske pools på elven, hvor helt store ørreder er på plads på deres vej op af elven. Du vil have chancen for at komme i kontakt med fjeldørreder på 4 – 6 kg.

Turen er lagt an på Fly Fishing Only og der vil være rig mulighed for også for de ikke så erfarne fluefiskere og få styr på teknikken og rådgivning omkring udstyr. Stedet passer også godt til at tage familien med, da man har adgang til et kæmpe naturområde med gode muligheder for at se moskusokse, havørn, polarræv, vildren, ryper og sneharer m.m.

Peter med fjeldørred

Selve telt campen er totalt old school med telte, hvor man selv medbringer liggeunderlag samt en god sovepose. Der vil være et stationært køkkentelt og det vil være en intim oplevelse med kun 6 fiskere inklusive Peter sammen med en lokal Camp Manager som tager sig af proviantering i telt campen.  Du fisker med Peter i august, da man på denne årstid nyde landskabet med minimal forstyrrelse af myg og fluer og det er skønt! Ønsker du at opleve en ægte fjeldtur, så har du muligheden her!

Camp RobinsonSelve opgangen af Fjeldørred starter i slutningen af juni, hvor elven normalt er højere, vi kommer lidt senere inde i sæsonen, hvor der er fisk i elven og der er stadig opgang af fisk, hvilket skulle give os mulighed for at fange fjeldørreder i alle farver og størrelser på 0,8 – 3 kg. Der findes større fisk op til 6 kg. I Elven. Jeg har selv set et fanget eksemplar på 5,6 kg og fanget ørreder op til ca. 3.5 kg. Jeg har selv haft fornøjelsen af at miste fisk omkring 4,5 – 5 kg.

Grejet vi bruger her er 6/7 grej 4 delte stænger som er nemme at transportere langs elven med forskellige synkeliner. Vi har fluer som er gennemprøvede i elven, som vi sammen kan binde i campen, vi tager udstyr med til dette og Peter lover, at alle kan lave en flue/fluer som kan give fisk! Et par åndbare waders og par lette vadestøvler som man evt. også kan holde ud at gå i er ikke at foragte, men Peter har flere konkrete tips omkring gear og oppakning for deltagerene, da han har fisket området og elven igennem 20 år.

Hvis du kan lide at vandre, så er det et skønt sted, vi fisker på flere kilometer elv med en relativ høj faldhøjde, hvilket giver nogle spændende og udfordrende sektioner/fiske pladser længere opstrøms. Man kan også vandre ind i dalen og opleve naturen og elven og det storslåede dyreliv. Vi tager sammen nogle vandreturer op af elven og fisker på nogle spektakulære fiskepladser.

 

Du kan se video klip fra Robinson River her!

Du kan se fighten ved at klikke på billedet her til venstre.

kimf1

 

 

 

 

 

 

 

 

GRØNLAND 2018 Arctic Char Robinson River
Turen til Robinson River 2018 er planlagt som følger. 
Rejseplan
Dag 1. Mandag: Ankomst til Kangerlussuaq, mødes med lokale partnere og transfer til havnen. transport til Robinson River. Fiskeri.
Dag 2. Tirsdag: Fiskeri Robinson River/Camp
Dag 3. Onsdag: Fiskeri Robinson River/Camp
Dag 4. Torsdag: Fiskeri Robinson River/Camp
Dag 5. Fredag: Fiskeri Robinson River/Camp
Dag 6. Lørdag: Transport til Kangerslussuaq, Overnatning Vandrehjem.
Dag 7. Søndag: Morgenmad, 13.30 – 18.00 Tur til Russel Gletcheren. kl. 19. Grønlandsk Buffet Restaurant.
Dag 8. Mandag: Morgenmad – afgang til lufthavn og hjemrejse til København.
Pris: 20.950,- kr. pr. person.
Prisen inkluderer: Flybillet T/R Cph – Kangerslussuaq, Erfaren turleder og fluefisker fra København samt under hele opholdet, Fuld forplejning i campen, 2 dages ophold på vandrehjem m. morgenmad, Tur til Russel Gletscheren samt Grønlandsbord på Restaurant. Fiskelicens samt tilladelse til Robinson River.
Prisen er baseret på delt dobbeltværelse på vandrehjem og der tages forbehold for booking (tidspunkt) af flybillet. Der kan bookes enkelt værelse for 500 kr. ekstra såfremt der er plads. 

Bemærk: Udflugt til Russel Gletscher er inkluderet i prisen sammen med en Grønlandsmiddag på restaurant.o

Ekstra: Alle deltagere modtager en lækker flueæske til streamer fluer fra NORSKER med et par fluer til bindesinspiration.

 

Kontakt os for mere information

Turen er lavet i samarbejde med Albatros Arctic Circle.

Du kan se et par af vores fluemønstre her!

vgreen15

 

 

Peter Norsker med Fjeldørred

Peter Norsker med Fjeldørred

 

iceR

Russel Gletcheren – Starten af Indlands Isen