Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'norsker'@'localhost' (using password: NO) in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/norsker/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Irland 2018 | Norsker Flyfishing

Irland 2018

Maj fluefiskeri på Lough Corrib

Norsker Mayfly

May Fly Lough Corrib

Tag med til Lough Corrib, den legendariske limstens sø med de store klækninger af maj fluer. Vi skal bo ved søens bredder og fiske med båd to og to på den store sø. I slutningen af april starter de første klækninger af maj fluer og det intensiveres i de tre første uger af maj måned. Klækningerne er vejrafhængige og kulde og regn er som regel ikke maj fluens livret! Vi fisker 4 dage på den store sø. Peter har fisket i området igennem 20 år og kan naturligvis være behjælpelig og vi fisker sammen og spiser frokost på øerne og hygger os.

 

Du skal opleve en intensitet som dette fiskeri besidder, når klækningen går i gang og man kan se skumsprøjtet efter ivrige ørreder som tager maj fluerne i overfladen! Vi fisker med ørredstænger 9 – 11 fod AFTM 5/6/7 efter temperament. Vi fisker med tørfluer og vådfluer ofte med mere end en flue på forfanget. Fra midten af maj begynder sommerlaksene at passere Corrib River og fordele sig i tilløb til den store sø, så muligheden for at få en grilse på 2 – 3 kg på krogen er bestemt til stede… Der vil være mulighed for at prøve at fiske ”old school ” med traditionelt fiskeudstyr med maj flue, silkeline (blowline) og en lang teleskop stang.

 

En fiskedag starter med ”Full Irish break fast” inden vi går i tøjet og rigger grej til. Vi modtager vores lunchboks med te/kaffe, sandwichs, kager og frugt. Så er det på med udstyret og ned til båden, vi har alle de moderne redningsveste på med gaspatroner og så er det afsted! Vi fisker til frokosttid, hvor vi mødes og spiser frokost sammen og deler dagens oplevelser. Herefter tager vi ud igen og returnerer sen eftermiddag til Lodgen. Så er det tid til en kop kaffe og evt. et bad inden vi mødes og går ud og spiser aftensmad sammen. Peter har booket holdet ind på byens bedste spisested til rimelige priser.

 

 

Turen en ikke for fiskere som forventer at fange mange fisk, men fluefiskere som ønsker at opleve et af Europas mest traditionsrige ørredfiskeri, hvor man vil møde fiskere fra alle kroge af Europa, hvoraf nogle har fisket hvert år igennem 30 – 40 år. Man vil opleve hvorfor irerne er nogle fantastiske mennesker, storslået natur, maj fluer og hele kulturen omkring dette fiskeri.

Du kan se et lille klip fra Lough Corrib her: https://www.youtube.com/watch?v=6e3ZAX6ZtVs

 

Rejsen inkluderer:
Fly t/r København – Dublin, transfer til Galway og videre til Corrib, ophold B & B i 5 nætter, Lunchpakke til alle 4 fiskedage,  båd og motor med benzin, mulighed for at låne dapping udstyr.

Lokal guide kan bestilles efter aftale med Peter.  Beregn 450 kr. pr, dag ekstra for Ghilie pr. mand ved to fiskere.

Afrejsedato for 2018 er omkring d. 12 maj.

Pris: 6.795  kr.  pr. person i delt dobbeltværelse og båd. Husk at book tidligt, så du kan få den rigtige flybillet som er estimeret i tilbuddet!

Er du i i Irland på rundrejse, kan vi sagtens tilpasse et tilbud, så I deltager i fiskeriet og tager videre efterfølgende efter aftale. Peter kan også give gode råd omkring forlængelse på egen hånd, da han kender området godt.

Antal: 5 ledige stænger.

Corrib fluer

Laksefiskeri og ophold på Delphi Lodge

 

(Turen er en eventuel forlængelse af maj flue fiskeriet ved Lough Corrib)

Vi forsætter vores tur på den smukke vej fra Mam Cross up til den legendariske Delphi Lodge. Lodgen og fiskeriet er utroligt eftertragtet, da chancen for at fange laks er særdeles god. Elven har to opgange af forskellige laksestammer som stiger på i elven og de små søer som forbinder denne vidunderlige højlandselv. Man fisker som regel to fiskere en halv dag på River Bundorragha og på de små søer den anden halvdel af dagen og det kan anbefales af hyre en ghilie til at styre båden. Fiskeriet er Fly only med små lokale laksefluer og flyde eller intermidiate line. River Bundorragha er berømt for at man kan fiske flydeline igennem hele lakse sæsonen på elven, så det er ikke det tunge grej man skal bruge. En-hånds stænger og lette to-håndsstænger klasse 7 – 9 passer til laksene som her ligger på 2,5 – 7 kg i maj.

 

 

 

Vores ophold på Delphi Lodge er helt i særklasse med 4 retters aften menu, lunch og morgenmad. Skal du have lidt luksus på fisketuren, kan vi varmt anbefale at forlænge og nyde denne vidunderlige lodge.

Financial Times skrev:

It is an estate of fabulous beauty…..For those who cherish landscape that is wild, lovely and undefiled, take a look at Delphi

Pakke: 2 nætter på Delphi lodge, 2 x 4 retters Menu, 2 x morgenmad, 2 lunch/madpakker, 2 dages laksefiskeri inkl. Fiskekort, transport i bil.

Pris: 8.500,- kr. Ekstra: Drikkevare, lakselicens ca. 20 Euro, Ghillie hell dag dag ca. 375,- kr. delt på to fiskere.

Samlet Pakke pris for Corrib og Delphi fra  15.295  kr.

Det anbefales at booke Delphi pakke senest i Januar, da fiskeriet er meget efterspurgt og er booket allerede 1. februar.

Se også vores smukke billeder fra vores fisketurer på Instagram!